قزوین، اولین جایی است که بیماران سرطانی از خدمات دریافتی راضی هستند

محمد نوروزی

رییس بنیاد بیماری های خاص :

قزوین، اولین جایی است که بیماران سرطانی از خدمات دریافتی راضی هستند

دکتر فاطمه هاشمی، رییس بنیاد بیماری های خاص کشور، روز  28 دی 96 از مراکز آموزشی - درمانی قدس و ولایت قزوین بازدید کرد و در نشست با دکتر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، معاونان درمان، توسعه مدیریت و منابع، روسای مراکز آموزشی - درمانی، رییس اداره حراست  و مدیران کل امور بانوان و امور اجتماعی استانداری قزوین، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارایه شده به بیماران خاص، گفت: قزوین اولین جایی بود که بیماران سرطانی  از خدمات دریافتی ابراز رضایت می کردند و مشکل تهیه دارو نداشتند.

رییس بنیاد بیماری های خاص عنوان کرد: از زمان تشکیل بنیاد بیماری های خاص، چندین بار از استان قزوین بازدید داشتیم و با مشکلات بیماران این استان کاملا آشنایی داریم.

دکتر هاشمی در ادامه به نیازمندی های استان قزوین اشاره کرد و گفت: بنیاد برای مرکز رادیوتراپی ولایت، یک دستگاه شتاب دهنده در نظر گرفته است و با آماده شدن ساختمان، آن را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قزوین قرار خواهد داد. وی افزود که برای تجهیز بخش های  شیمی درمانی نیز کمک می کنیم.

پرداخت 30 درصد فرانشیز بیماران سرطانی سرپایی، قول مساعد دیگری بود که رییس بنیاد بیماری های خاص داد.

456 بیمار دیالیز دایم در استان قزوین

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در این نشست، با قدردانی از کمک های بنیاد بیماری های خاص به ویژه اهدای دستگاه شتاب دهنده به مرکز رادیوتراپی و تشکر از بازدید هاشمی از مراکز آموزشی - درمانی قزوین، گزارشی از وضعیت بیماران خاص در استان قزوین ارایه داد.

دکتر مهرام با بزرگداشت یاد و نام آیه الله  هاشمی رفسنجانی در سالگرد ارتحال آن مرحوم، ایشان را منبع خیر و برکت برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و یار و همراه رهبری معظم انقلاب دانست.

متولی سلامت استان قزوین در گزارش خود گفت: مجموع بیماران دیالیز دایم استان قزوین  456 تن است و تعداد تخت دیالیز فعال 84 تخت و شاخص بیمار به تخت فعال 4/5 است. ایشان ادامه داد که تعداد دستگاه های رزرو 11 دستگاه، تعداد دستگاه با کارکرد بیش از 30 هزار ساعت 24 دستگاه و تعداد پرستاران نیز 60 تن است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: تعداد 109 بیمار تالاسمی در مرکز آموزشی - درمانی قدس، تحت درمان هستند که 51 تن، مرد و 58 تن، زن هستند. وی اضافه کرد که 70 بیمار هموفیلی و خونریزی دهنده، تعداد 968 مبتلا به بیماری ام اس و 59 بیمار فنیل کتونوری نیز تحت درمان هستند.

گفتنی است، دکتر فاطمه هاشمی، دختر مرحوم آیه الله هاشمی رفسنجانی و رییس بنیاد بیماری های خاص، در بازدید از بخش های شیمی درمانی مراکز آموزشی - درمانی قدس و ولایت قزوین، ضمن عیادت از بیماران بستری در این بخش ها، با آنان به گفتگو پرداخت و از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.