تقدیر وزیر بهداشت از حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین

محمد نوروزی
تقدیر وزیر بهداشت از حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین
در روزهای پایانی دولت یازدهم، دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس  به دکتر مسعود رضایی، معاون درمان دانشگاه از تلاش های صادقانه ایشان و مجموعه حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تحقق اهداف متعالی دولت و نظام جمهوری اسلامی در عرصه سلامت قدردانی کرد.
در این لوح سپاس که روز 18 تیر 1396 و در همایش معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به معاون درمان دانشگاه تقدیم شد، آمده است: «تحول در نظام سلامت با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و نیز ارتقای کیفیت خدمات این حوزه اجرا شد تا تحقق سیاست های کلی مقام معظم رهبری و ارتقای مورد انتظار در نظام سلامت را شاهد باشیم. اگر چه جلب رضایت مردم و رسیدن به این اهداف با فراز و نشیب های فراوان همراه شد، اما با همه سختی ها، طرح تحول سلامت، امروز با صلابت تر از دیروز همچنان استوار، برای کاستن از رنج بیماران می کوشد.
خدای را شاکرم که نعمت خدمت به ایران زمین در سایه درایت، تدبیر، مهر و امید و با وجود یارانی همدل همچون شما نصیبمان شد. امید آن دارم که این تلاش و همت برای کاستن از رنج بیماران در کارنامه عمل ما ثبت و در روز رستاخیز ما را در مقابل معبود عالمیان سرافراز گرداند.»
روابط عمومی دانشگاه با تبریک به معاون درمان و همکاران سخت کوش  در این حوزه، برای آنان در تداوم خدمت به مردم شریف، آرزوی توفیق دارد.