اخبار
برگزاری مراسم یادبود زنده یاد استاد عالیقدر دکتر حسین بلوری جیرنده در مرکز آموزشی درمانی قدس

1397/6/27 سه‌شنبه

هرآنچه خداوند بزرگ مقدّر می فرماید، هیچ بنده ای را توان تفسیر آن نیست و برآنچه که حکمت متعالی اش تعلق می گیرد هیچ کسی را جرأت تغییر و تعدیل نمی باشد. همانا برآنچه که می دهد شاکریم و بر نداده هایش نیز شکر می کنیم و چشم امید به رحمت واسعه پروردگار غفّار داریم.

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش در فـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت. آری، خبر درگذشت استاد گرانقدر آقای دکترحسین بلوری جیرنده موجب تاثر و تالم‌ وافر گردید. اخلاق مداری، انسانیت و نوع دوستی در کنار تخصص و تبحری شایسته و کم نظیر در رشته نفرولوژی کودکان، نام و شخصیت مبرز دکتر بلوری جیرنده را در تاریخ پرافتخار پزشکی محبوب و جاودانه نمود.

در کمال ناباوری، مرکز آموزشی درمانی قدس با فُقدان همکار ارجمندمان زنده یاد استاد دکتر حسین بلوری جیرنده ، فوق تخصص نفرولوژی کودکان که دارفانی را وداع گفت و خانواده خویش و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و بخصوص مرکز آموزشی درمانی قدس را در غمی جانکاه و فراغی دردناک فرو برد، مواجه شدیم. تا اینک با قلبی محزون و داغدار و چشمانی اشکبار و به حکم قضا دل هایمان را به خاطرات این عزیز سفر کرده مشغول و هجرانی بی انتهائی را نظاره گر باشیم.

سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی قدس، به همین منظور میزبان خانواده همکار عزیزمان زنده یاد استاد عالیقدر دکتر حسین بلوری جیرنده بود که آمده بودند در مراسم یادبود آن عزیز سفر کرده که از سوی این مرکز برگزار گردیده بود، شرکت کنند. کارکنان مرکز نیز به پاس چند دهه در کنار این همکار صدیق و خوش اخلاق که همگی از رفتار و اخلاق نیکوی آن همکار فقید سخن می گفتند شرکت کرده بودند. مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا..مجید آغاز شد. و در ادامه دکتر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر عبداله دیدبان رئیس مرکز آموزشی درمانی قدس، پیرامون سجایای دینی ،اخلاقی و پایبند بودن به وظایف شغلی که از خصوصیات بارز آن مرحوم بود سخن گفتند. در ادامه نیز مداحی با حضور مداح اهل بیت چایچی اجرا شد.